Justin Timberlake va lansa un brand nou de tequila

Cântăreţul pop american Justin Timberlake îşi extinde portofoliul de afaceri şi va lansa un brand nou de tequila, denumit "901", informează people.com.

12 afișări
Imaginea articolului Justin Timberlake va lansa un brand nou de tequila

Justin Timberlake va lansa un brand nou de tequila

Atent pregătit în ultimii doi ani, noul brand de băutură va fi lansat pe piaţă la începutul lunii mai şi va putea fi achiziţionat, pentru început, din magazinele din New York, Los Angeles, Las Vegas şi St. Louis.

Cu această ocazie, celebrul cântăreţ american a explicat şi motivul care a stat în spatele alegerii unui nume numeric pentru acest produs: "901 este acel moment când seara ta se încheie, dar noaptea ta abia începe".

Purtătorul de cuvânt al artistului a declarat că 901 reprezintă şi "o subtilă referire la oraşul lui natal", referindu-se la codul poştal al oraşului Memphis, unde Justin Timberlake a copilărit.

Noul brand de alcool reprezintă cea mai recentă achiziţie pe care Justin Timberlake o face în domeniul afacerilor, domeniu în care deţine deja linia de îmbrăcăminte William Rast, casa de discuri Tennman şi este proprietarul a două restaurante: Destino şi Southern Hospitality.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici