Kanye West, cenzurat în transmisiunea televizată a galei Brit Awards 2015

Rapperul Kanye West i-a forţat pe producătorii galei Brit Awards 2015 să cenzureze fragmente mari din recitalul său în transmisiunea televizată în direct a ceremoniei, întrucât artistul american a înjurat de mai multe ori pe scenă.

159 afișări
Imaginea articolului Kanye West, cenzurat în transmisiunea televizată a galei Brit Awards 2015

Kanye West (Imagine: Hepta)

Kanye West a cântat în premieră piesa "All Day", ale cărei versuri sunt vulgare, în timpul galei Brit Awards care a avut loc miercuri seară, la O2 Arena din Londra, forţându-i pe producători să cenzureze masiv transmisiunea televizată, fragmente întregi din recitalul artistului american fiind difuzate fără sunet pe postul ITV, pentru a evita plângeri din partea telespectatorilor, informează contactmusic.com.

În schimb, pe internet, gala Brit Awards a fost difuzată necenzurată, în direct.

Recitalul lui Kanye West, anunţat pe scenă de soţia sa, Kim Kardashian, a fost inclus în gala Brit Awards pe ultima sută de metri, după ce, potrivit presei internaţionale, a fost invitat să o înlocuiască pe Rihanna. Artista s-a retras din spectacol luni, în timpul repetiţiilor.

Vedetele din public, printre care s-au aflat Taylor Swift şi Lionel Richie, au fost surprinse de camerele de televiziune părând uimite, pe măsură ce Kanye cânta versurile piesei sale. Artistul a apărut pe scenă însoţit de un grup de fani îmbrăcaţi la fel ca el, două aruncătoare de flăcări iluminând scena în timpul recitalului său.

La gala Brit Awards 2015 Ed Sheeran a câştigat premiile pentru cel mai bun artist britanic şi cel mai bun album britanic, iar Paloma Faith a fost desemnată cea mai bună artistă britanică. Sam Smith a primit, de asemenea, două premii, în categoriile "succes internaţional" şi "debut".

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", album compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011. Cel mai recent album al său, al şaselea, este "Yeezus", lansat în iunie 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici