Karl Lagerfeld spune că Londra este "mai vie şi mai amuzantă" ca Parisul

Creatorul de modă Karl Lagerfeld care a inaugurat, joi, magazinul Chanel din Londra, primul centru comercial independent al acestui brand din Marea Britanie, a afirmat că acest oraş este "mai amuzant şi mai viu" decât capitala Franţei.

363 afișări
Imaginea articolului Karl Lagerfeld spune că Londra este "mai  vie şi mai amuzantă" ca Parisul

Karl Lagerfeld (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Designerul, în vârstă de 80 de ani, a spus că Paris şi Londra sunt singurele oraşe din lume care contează pentru el. În opinia celebrului creator de modă, oraşul Paris este "periculos şi poluat", informează dailymail.co.uk.

"Celelalte oraşe sunt OK, fermecătoare, cum vreţi. Dar, pentru moment, Londra este mai vie pentru mine. Londra este un loc pe care îl ştiu destul de bine, nu mă simt ca un străin. Londra este un oraş mai plăcut şi mai amuzant decât Parisul. Parisul este periculos, însă aici nu ai simţul pericolului", a declarat Lagerfeld pentru ziarul London Evening Standard.

De asemenea, vorbind despre proiectele sale, creatorul de origine germană, care este director de creaţie al caselor Chanel şi Fendi, dar şi al propriului brand, a spus că nu are nicio intenţie să se retragă din lumea modei, deoarece nu există nimeni care să îi ia locul.

Karl Lagerfeld este unul dintre cei mai importanţi creatori de modă ai sfârşitului de secol XX. A colaborat cu mai multe case de modă, printre care Chanel, la care în prezent este designer principal, dar şi Chloé şi Fendi, unde este director de creaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici