Kate Middleton a copiat rochia de mireasă de la fina lui Silvio Berlusconi? - FOTO, VIDEO

Rochia pe care Kate Middleton a purtat-o la nunta sa cu prinţul William a stârnit o mulţime de întrebări referitoare la sursa de inspiraţie a ducesei de Cambridge în alegerea ei.

16977 afișări
Imaginea articolului Kate Middleton a copiat rochia de mireasă de la fina lui Silvio Berlusconi? - FOTO, VIDEO

Kate Middleton a copiat rochia de mireasă de la fina lui Silvio Berlusconi?

Isabella Orsini, fina premierului italian Silvio Berlusconi, a purtat la nunta sa din 2009 cu prinţul belgian Edouard de Ligne o rochie foarte asemănătoare cu cea purtată de Kate, scrie dailymail.co.uk.

Deşi rochia purtată de Orsini a fost creată de designerul belgian Gerald Watelet, aceasta prezintă mai multe asemănări cu cea a ducesei de Cambridge, creată de Sarah Burton pentru Alexander McQueen.

Similarităţile dinte cele două rochii sunt croiala, dantela aplicată peste umeri şi decolteu, mânecile şi trenele lungi. De asemenea, ambele mirese au purtat voaluri şi tiare cu diamante.

Ziarele din Germania, Belgia, Franţa şi Italia au scris chiar că rochia lui Kate Middleton este o copie a celei purtate de Isabella Orsini.

Fina lui Silvio Berlusconi, în vârstă de 36 de ani, nu a făcut nicio asemenea afirmaţie, dar a fost de acord că aceste comparaţii sunt ciudate.

"Când ducesa de Cambridge a apărut în faţa bisericii, am crezut că rochia este o copie a celei pe care am purtat-o eu la nuntă. Înseamnă că Kate Middleton are gusturi bune", a declarat actriţa Isabella Orsini.

Se pare însă că atât Kate Middleton cât şi Isabella Orsini s-au inspirat în alegerea rochiilor de mireasă de la cea purtată de Grace Kelly la căsătoria sa cu prinţul Ranier III de Monaco în 1956.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici