Kate Middleton a eclipsat-o pe Michelle Obama cu ţinuta sa. Cât valorează rochia purtată de soţia lui William - FOTO

Kate Middleton a reuşit din nou să fie în centrul atenţiei şi a eclipsat-o pe prima doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama, în timpul vizitei oficiale la Buckingham Palace.

19928 afișări
Imaginea articolului Kate Middleton a eclipsat-o pe Michelle Obama cu ţinuta sa. Cât valorează rochia purtată de soţia lui William - FOTO

Kate Middleton a eclipsat-o pe Michelle Obama cu ţinuta sa. Cât valorează rochia purtată de soţia lui William (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Soţia prinţului William a fost mai elegantă decât Michelle Obama, deşi rochia purtată de ea a fost semnificativ mai ieftină, scrie dailymail.co.uk.

Kate Middleton a purtat o rochie simplă, până la genunchi, realizată de compania Reiss, în valoare de numai 175 de lire, în timp ce prima doamnă a SUA a avut o ţinută creată de designerul Barbara Tfank, în valoare de aproximativ 1.400 de lire.

Ţinuta purtată de ducesa de Cambridge a avut un impact atât de mare, încât site-ul companiei care o vindea s-a blocat, iar reprezentanta unui magazin a declarat că a vândut 20 de rochii în doar două minute de la apariţia lui Kate. Un purtător de cuvânt al firmei a descris acest comportament ca "Shola-mania".

Rochiile de tip Shola au decolteul pătrat, o bandă în jurul taliei şi linii asimetrice.

Catherine Middleton şi-a completat ţinuta elegantă cu o poşetă creată de Anya Hindmarch Bespoke şi a purtat părul desfăcut.

Preşedintele SUA, Barack Obama, a început marţi vizita în Marea Britanie printr-o întâlnire cu prinţul William şi soţia acestuia, înainte de a încerca revitalizarea "relaţiei speciale" anglo-americane.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici