Kate Moss a acceptat să apară într-un film documentar care îi este dedicat

Un film documentar despre viaţa de zi cu zi a top modelului britanic Kate Moss se află în pregătire la Londra. Celebrul model britanic, renumit şi pentru faptul că nu vorbeşte în public despre viaţa ei privată, a acceptat să apară într-un film documentar care îi este dedicat.

232 afișări
Imaginea articolului Kate Moss a acceptat să apară într-un film documentar care îi este dedicat

Kate Moss (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Înainte de acest proiect cinematografic, Kate Moss a vorbit, recent, despre viaţa ei de zi cu zi, despre prietenii ei şi despre foştii ei iubiţi într-un interviu acordat revistei Vanity Fair, iar apoi a lansat o carte despre cariera ei spectaculoasă din universul modei, informează dailymail.co.uk.

Data lansării noului documentar nu a fost deocamdată confirmată, însă, potrivit revistei Grazia, agentul de presă al modelului în vârstă de 38 de ani a confirmat faptul că aceasta a permis unei echipe de filmare să o urmeze şi să o filmeze în călătoriile pe care le va întreprinde în cadrul turneului mondial de promovare a cărţii autobiografice.

Devenită celebră după ce a pozat într-o reclamă din anii '90 pentru Calvin Klein, alături de Mark Wahlberg, Kate Moss este un top model britanic de succes, care a apărut pe copertele a peste 300 de reviste de modă din întreaga lume. Ea este cunoscută pentru înălţimea sub standardele impuse în lumea modei, pentru apariţiile în numeroase campanii publicitare, pentru relaţiile personale zbuciumate şi pentru stilul de viaţă petrecăreţ.

Kate Moss este în acelaşi timp un fotomodel foarte apreciat şi ocupă locul al doilea în topul Forbes al celor mai bine plătite modele din lume în anul 2012, cu venituri de 9,2 milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici