Kate Moss a primit cadou un sejur pe o insulă din Caraibe, la împlinirea vârstei de 40 de ani

Top-modelul Kate Moss, care împlineşte joi vârsta de 40 de ani, a primit cadou un sejur de o săptămână, care în mod obişnuit costă 280.000 de lire sterline (337.837 euro) pe Insula Necker din Caraibe, deţinută de prietenul acesteia, omul de afaceri britanic Richard Branson.

280 afișări
Imaginea articolului Kate Moss a primit cadou un sejur pe o insulă din Caraibe, la împlinirea vârstei de 40 de ani

Kate Moss (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Kate Moss s-a deplasat deja cu avionul spre Insula Necker, situată în Marea Caraibilor, împreună cu soţul ei Jamie Hince. Printre invitaţii pe insulă se numără prieteni apropiaţi ai top-modelului, printre care designerul Sadie Frost şi stilistul James Brown, potrivit dailymail.co.uk.

"Kate nu a dorit agitaţia (...) şi fotografii din Londra. A hotărât să sărbătorească într-un cerc restrâns", a declarat o sursă pentru publicaţia The Mirror.

Insula Necker este o destinaţie de vacanţă exclusivistă pentru celebrităţi, atrase de liniştea şi de intimitatea acestui loc. Printre oaspeţii celebri care au vizitat insula se numără Ronnie Wood, Harry Styles, Bradley Cooper, Paul McCartney şi prinţul Harry al Marii Britanii.

De asemenea, pe această insulă actriţa Kate Winslet l-a cunoscut în august 2011 pe actualul ei soţ Ned Rocknroll, nepotul miliardarului Richard Branson.

Richard Branson, proprietarul casei de discuri Virgin Records şi al companiei aeriane Virgin Atlantic Airways, a cumpărat insula Necker, din Insulele Virgine Britanice, în 1979, pentru suma de 189.000 lire sterline (238.899 euro).

În 2011, cea mai mare vilă de pe insulă, supranumită "the Great House", a ars după ce a fost lovită de fulger în timpul uraganului Irene. Kate Moss, aflată pe insulă în acea perioadă, a ajutat-o pe mama omului de afaceri, Eve, să scape din incendiu.

Vila a fost reconstruită, iar în octombrie 2013 a fost deschisă pentru oaspeţi, la preţul de 40.000 de lire sterline pe noapte.

Devenită celebră după ce a pozat într-o reclamă din anii '90 pentru Calvin Klein, alături de Mark Wahlberg, Kate Moss a apărut pe copertele a peste 300 de reviste de modă din toată lumea.

Kate Moss a ocupat locul al patrulea în topul Forbes al celor mai bine plătite modele din lume în anul 2012, cu venituri de 5,7 milioane de dolari.

În decembrie 2013, Kate Moss a fost recompensată cu Special Recognition Award, pentru cei 25 de ani de carieră, la gala British Fashion Awards, de la Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici