Kate Moss s-a căsătorit, vineri, cu rockerul Jamie Hince - VIDEO

Top modelul britanic Kate Moss s-a căsătorit, vineri, cu rockerul Jamie Hince, într-o biserică mică, la ţară, în sudul Angliei, mireasa fiind însoţită de 15 domnişoare de onoare, potrivit Reuters.

506 afișări
Imaginea articolului Kate Moss s-a căsătorit, vineri, cu rockerul Jamie Hince - VIDEO

Kate Moss s-a căsătorit, vineri, cu rockerul Jamie Hince

Aceasta este prima căsătorie pentru Kate Moss, în vârstă de 37 de ani. Ea l-a cunoscut Jamie Hince, care are 42 de ani şi este chitarist în trupa The Kills, în 2007, cei doi anunţându-şi logodna în februarie anul acesta.

După ceremonia religioasă, cuplul a făcut fotografii în curtea bisericii din satul Southrop.

Moss a purtat o rochie lungă fără mâneci, acoperită de strasuri, creaţie a designerului John Galliano, care îi este prieten apropiat modelului, potrivit Womens Wear Daily.

Fiica ei, Lila, în vârstă de opt ani, s-a aflat printre cele 15 domnişoare de onoare, toate în rochii de culoarea fildeşului.

La rândul său, Hince a avut o "doamnă de onoare", pe colega sa de trupă Alison Mosshart, potrivit contactmusic.com.

Căsătoria este celebrată printr-o petrecere de trei zile, la casa lui Kate Moss, aflată în apropiere, unde sunt aşteptaţi să cânte rapperii Snoop Dogg şi Kanye West, potrivit dailymail.co.uk.

Potrivit presei britanice, la petrecere participă circa 400 de invitaţi. Modelul ar fi angajat mai mulţi travestiţi care să îi însoţească pe invitaţi, dar şi bărbaţi musculoşi care să fie prezenţi la petrecere cu bustul gol, având tatuaje false cu numele şi chipurile ei şi al lui Jamie pe spate şi pe piept, a dezvăluit recent un invitat la nuntă. "Va exista şi un pahar uriaş de şampanie în care o femeie goală va dansa învăluită în fum roz", a mai spus sursa citată, pentru Daily Star.

Totodată, Kate Moss, celebră pentru modurile neobişnuite de a petrece, şi Jamie Hince ar fi trimis invitaţilor lor o listă cu cadourile pe care şi le doresc, incluzând 14 scrumiere de cristal, care costă fiecare 240 de lire sterline, şi cutii cu şampanie Louis Roederer Cristal din 2002, la preţul de 1.833 de lire sterline.

Devenită celebră după ce a pozat într-o reclamă din anii '90 pentru Calvin Klein, alături de Mark Wahlberg, Kate Moss este un top model britanic de succes, care a apărut pe copertele a peste 300 de reviste de modă din întreaga lume. Ea este cunoscută pentru înălţimea sub standardele impuse în lumea modei, pentru apariţiile în numeroase campanii publicitare, pentru relaţiile personale zbuciumate şi pentru stilul de viaţă petrecăreţ. Kate Moss ocupă locul al treilea în topul celor mai bogate top modele din lume alcătuit de revista Forbes în 2010, ea înregistrând anul trecut venituri de 9 milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici