Kate Moss se sărută cu un model transsexual, pe coperta revistei Love

Modelul britanic Kate Moss a pozat pentru coperta revistei Love sărutându-se pasional cu modelul transsexual brazilian Lea T, informează dailymail.co.uk.

1287 afișări
Imaginea articolului Kate Moss se sărută cu un model transsexual, pe coperta revistei Love

Kate Moss se sărută cu un model transsexual, pe coperta revistei Love

Cu un machiaj minimalist şi o "falsă" coafură masculină, Kate Moss este aproape de nerecunoscut în această fotografie de pe coperta revistei Love.

Autorul fotografiei a dorit să inverseze puţin rolurile şi a distribuit-o pe Kate Moss în rolul "bărbatului", iar modelul transsexual Lea T a jucat rolul "femeii".

Cele două modele au fost astfel surprinse într-o fotografie controversată, care asigură coperta numărului din luna februarie a revistei Love, dedicat clişeelor "androgin-şic". Fotografia este însoţită de textul: "This is hard core".

Aceasta nu este pentru prima oară când Kate Moss abordează un look masculin, modelul britanic făcând deja acest lucru în anii '90, într-o campanie de promovare a parfumului unisex CK One lansat de brandul Calvin Klein, care i-a propulsat cariera şi care a ridicat-o la rangul de "anti-supermodel".

Nu este nici pentru prima oară când Kate Moss se sărută cu o femeie. Starul britanic în vârstă de 37 de ani s-a sărutat în 2006 cu Jemima Khan, timp de un minut întreg, pentru a strânge fonduri în cadrul unei acţiuni de binefacere.

Partenera ei de pe coperta revistei Love, transsexualul Lea T, a apărut adeseori pe prima pagină a revistelor de specialitate în ultimii doi ani, fiind considerată "noua senzaţie din modă".

Lea T, pe numele real Leandro Cerezo, este fiul jucătorului brazilian de fotbal Toninho Cerezo şi a fost descoperit de Ricardo Tisci, directorul de creaţie al casei Givenchy. De altfel, înainte de a deveni fotomodel şi apoi imaginea casei Givenchy, Lea T. a fost asistent personal al lui Tisci.

Lea T a pozat recent pentru ediţia italiană a revistei Vanity Fair şi a pozat nud pentru ediţia franceză a revistei Vogue.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici