Kate Winslet şi Leonardo DiCaprio, împreună pentru un nou film (Video)

Kate Winslet şi Leonardo DiCaprio, îndrăgostiţii din "Titanic", joacă din nou împreună, în filmul "Revolutionary Road", dar de această dată formează un cuplu din anii '50, aflat în pragul despărţirii.

751 afișări
Imaginea articolului Kate Winslet şi Leonardo DiCaprio, împreună pentru un nou film (Video)

Kate Winslet şi Leonardo DiCaprio, împreună pentru un nou film (Video)

Subiectul cuplului care se confruntă cu o căsnicie dezastruoasă a fost prezentat cu mult aplomb în celebrul "Cui i-e frică de Virginia Woolf ?" (1966), în interpretarea remarcabilă a lui Elizabeth Taylor şi Richard Burton.

În filmul din 1966, personajele principale, George şi Martha, sunt prizonierii relaţiei simbiotice şi furtunoase, când plină de dragoste, când de ură, a unui cuplu autodistructiv care se hrăneşte din hărţuiala acidă şi permanentă.

În filmul "Revolutionary Road", Winslet şi DiCaprio intepretează personajele April şi Frank Wheeler într-o dramă devastatoare a familiilor din suburbiile conservatoare ale Americii din perioada de după cel de-Al Doilea Război Mondial.

Frank (DiCaprio) şi April (Winslet) interpretează rolurile a doi indivizi născuţi cu un simţ deosebit de dezvoltat al superiorităţii, dar care nu au niciun fel de ambiţie. Cei doi se trezesc căsătoriţi, au doi copii, locuiesc într-o suburbie conservatoare din Connecticut şi sunt frustraţi şi plictisiţi.

Soluţia ei este să vândă totul şi să se mute la Paris, unde să trăiască într-un cerc de prieteni foarte boemi. Lui Frank îi surâde această idee, dar o promovare de la locul de muncă, o sarcină a lui April, ivită dintr-o proastă planificare familială şi invariabilul subiect al adulterului de ambele părţi îl fac să se răzgândească şi să se ciocnească în acest fel de încăpăţânarea şi egoismului soţiei sale, care sunt chiar mai puternice decât ale sale.

Publicul tânăr va fi curios să vadă această nouă colaborare dintre Winslet şi DiCaprio, iar cel matur va putea să aprecieze această dramă domestică care aparţine unui gen care a dispărut în ultima vreme din cinematografe, odată cu avansul luat de producţiile science-fiction, fantasy sau horror.

Scenariul este semnat de Justin Haythe, regia este asigurată de celebrul Sam Mendes, iar cei doi au decis să respecte cu fidelitate romanul din 1961 al lui Richard Yates.

Filmul este produs de studiourile Paramount, care speră să dea marea lovitură la ceremonia de decernare a premiilor Oscar din februarie, şi va fi lansat pe 26 decembrie simultan în New York şi Los Angeles.

Revolutionary Road

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici