Kate Winslet urăşte scenele de nuditate

Kate Winslet, care a apărut complet goală în mai multe scene din filmele "Titanic" şi "Mildred Pierce", a declarat într-un interviu recent că urăşte aceste momente de nuditate din faţa camerei de luat vederi, pentru că sunt "profund bizare" şi "lipsite de etică".

476 afișări
Imaginea articolului Kate Winslet urăşte scenele de nuditate

Kate Winslet urăşte scenele de nuditate (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa a declarat într-un interviu pentru revista V: "Urăsc (scenele de nuditate, n.r.)! Totuşi, să nu fiu înţeleasă greşit, pur şi simplu merg înainte şi spun «Oh, la dracu', hai s-o facem» şi pac!", informează contactmusic.com.

"Dacă te plângi de aceste scene sau le tărăgănezi, nu vor dispărea pur şi simplu. Este un lucru profund bizar", a mai spus ea.

Deşi se simte nervoasă înainte să se implice într-un nou proiect, starul în vârstă de 35 de ani - care, în 2008, a câştigat un premiu Oscar pentru rolul din "Cititorul/ The Reader" - speră că va avea parte de multe roluri dificile, pentru a fi la fel de entuziasmată multă vreme. Ea este de părere că nu învaţă nimic din rolurile uşoare şi că speră că mereu va învăţa ceva din filmele în care joacă.

Kate Winslet este cunoscută pentru rolurile unor personaje elegante pe care le-a avut într-o serie de filme, precum aristocrata Rose din "Titanic", energica Marianne Dashwood din "Raţiune şi simţire" şi muza lui J. M. Barrie din "În căutarea tărâmului pierdut".

Ea a portretizat, însă, şi o spălătoreasă care a furat scrierile celebrului marchiz de Sade din azilul în care acesta era internat, în filmul "Marchizul de Sade" (2000), şi, un an mai târziu, a interpretat-o pe Iris Murdoch, celebra scriitoare britanică.

Winslet a devenit cunoscută şi pentru roluri complexe, jucate în filme independente, precum Clementine, o tânără care recurge la o intervenţie psihologică de ştergere a tuturor amintirilor despre fostul ei prieten, din producţia "Strălucirea eternă a minţii neprihănite".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici