Katherine Heigl se întoarce la televiziune într-un film HBO

Actriţa Katherine Heigl va produce o adaptare pentru televiziune, la HBO, a romanului "The Knitting Factory" de Ann Hood, în care va şi interpreta rolul principal, al unei mame îndurerate de moartea fiicei ei care găseşte mângâiere participând la un cerc de tricotaj.

99 afișări
Imaginea articolului Katherine Heigl se întoarce la televiziune într-un film HBO

Katherine Heigl se întoarce la televiziune într-un film HBO (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Vedeta din serialul "Anatomia lui Grey" se întoarce la televiziune în această adaptare, semnată de Craig Wright.

Heigl va produce acest film, bazat pe bestseller-ul lui Ann Hood, alături de mama ei Nancy Heigl, prin casa lor de producţie Abishag, şi în parteneriat cu Pine Street Pictures.

Anul trecut, Heigl a jucat în comedia romantică "Viaţa aşa cum este ea/ Life As We Know It", film la care a contribuit şi în calitate de producător executiv. Următorul film în care va putea fi văzută este comedia romantică "New Year's Eve", ce reuneşte o pleiadă de celebrităţi şi care va avea premiera pe 9 decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici