Katie Holmes a debutat pe Broadway

Actriţa americană Katie Holmes, soţia actorului Tom Cruise, a debutat pe Broadway, în spectacolul "All My Sons", de Arthur Miller, la Gerald Schoenfeld Theatre din New York, informează BBC News online.

13 afișări
Imaginea articolului Katie Holmes a debutat pe Broadway

Katie Holmes a debutat pe Broadway (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, la avanpremiera spectacolului a fost prezent Tom Cruise, dar şi actorul Dustin Hoffman.

Cruise a catalogat spectacolul drept "extraordinar".

"All My Sons" este regizat de Simon McBurney, iar din distribuţie mai fac parte John Lithgow şi Dianne Wiest. Premiera pentru public va fi pe 16 octombrie.

Holmes, în vârstă de 29 de ani, joacă rolul norei unui om de afaceri de succes.

Înaintea spectacolului, circa 30 de persoane au protestat în faţa teatrului împotriva bisericii scientologice, al cărui adept este Tom Cruise.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici