Katy Perry lansează un nou album

Cântăreaţa americană Katy Perry va lansa un nou album de studio, intitulat "PRISM", care va ajunge în magazine pe 22 octombrie, informează contactmusic.com.

239 afișări
Imaginea articolului Katy Perry lansează un nou album

Katy Perry (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Artista în vârstă de 28 de ani a făcut acest anunţ într-o manieră insolită, cu ajutorul unui uriaş autobuz auriu care a circulat, luni, pe bulevardele din Los Angeles. Autobuzul avea pe părţile laterale şi pe cea din spate un mesaj scris cu litere negre, de mari dimensiuni, care conţinea titlul şi data la care va fi lansat noul album de studio, al patrulea din cariera cântăreţei.

Katy Perry s-a conectat şi pe Twitter pentru a-şi încuraja fanii să se implice în campania de promovare a noului ei album, promiţându-le că va redifuza pe contul ei orice mesaj postat de un fan care include o fotografie cu autobuzul ei promoţional. Totodată, artista americană a precizat că uriaşul autobuz auriu va ajunge şi în alte oraşe americane.

Precedentul material discografic lansat de Katy Perry a fost "Teenage Dream", un album care a intrat în istorie, devenind cel de-al doilea disc - după celebrul "Bad" lansat de Michael Jackson - care a inclus cinci piese care au ajuns pe primul loc în topul single-urilor Billboard Hot 100.

Katy Perry, în vârstă de 28 de ani, a devenit celebră cu o serie de piese pop foarte populare, precum "Teenage dream", "Firework", "California Gurls", "E.T.", "Hot N Cold" şi "I Kissed a Girl", extrase de pe albumul ei de debut "One Of The Boys" din 2008 şi de pe albumul "Teenage Dream" din 2010. Katy Perry a vândut 48 de milioane de discuri doar în Statele Unite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici