Keanu Reeves, în rol de samurai, într-un film istoric

Actorul american Keanu Reeves va juca rolul unui samurai în filmul istoric "47 Ronin", o producţie a studiourilor Universal Pictures bazată pe povestea adevărată a unui grup de luptători care au răzbunat moartea maestrului lor, în Japonia secolului al XVIII-lea, informează variety.com.

284 afișări
Imaginea articolului Keanu Reeves, în rol de samurai, într-un film istoric

Keanu Reeves, în rol de samurai, într-un film istoric (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Chris Morgan, care a scris scenariile filmelor "Wanted" şi "Fast and Furious", produs de studiourile Universal, va semna scenariul lungmetrajului "47 Ronin".

Grupul de samurai prezentat în acest film este foarte admirat în Japonia, pentru atacul din 14 decembrie 1702.

Filmul va prezenta o versiune stilizată a acestei întâmplări, combinând elemente fantastice, precum cele din "Stăpânul inelelor", cu scene de luptă asemănătoare celor din "Gladiatorul".

Filmările urmează să înceapă anul viitor.

Reeves va putea fi văzut în curând pe marile ecrane în remake-ul "Ziua în care Pământul se opri", produs de studiourile Fox şi care va avea premiera mondială vineri.

Keanu Reeves, născut pe 2 septembrie 1964, s-a consacrat la Hollywood cu personajul Neo din trilogia "Matrix". Alte roluri importante sunt cele din filmele "Dragoste şi moarte în Idaho" (1991), alături de River Phoenix, "Pact cu diavolul" (1997), alături de Al Pacino, precum şi "Speed - Cursa infernală" (1994) şi "Constantin" (2005).

În ianuarie 2005, Reeves a fost recompensat cu propria sa stea pe celebrul Walk of Fame de la Hollywood.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici