Keanu Reeves, maestru bucătar într-un nou film

Actorul american Keanu Reeves va juca rolul unui maestru bucătar în filmul "Chef", următorul proiect cinematografic al regizorului David Fincher, informează allocine.fr.

147 afișări
Imaginea articolului Keanu Reeves, maestru bucătar într-un nou film

Keanu Reeves, maestru bucătar într-un nou film (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În filmul "Chef", celebrul actor american va juca rolul unui cunoscut maestru bucătar care conduce un mare restaurant din New York.

Fincher intenţionase încă din 2001 să realizeze un film după un scenariu inspirat din romanul "Kitchen Confidential", al lui Anthony Bourdain.

Fincher îl desemnase la acea oră pe Brad Pitt pentru rolul principal, dar proiectul nu s-a finalizat.

În prezent, Fincher s-a aliat cu Sony Pictures pentru a realiza acest proiect şi a apelat la Keanu Reeves pentru a juca rolul principal. Reeves, care va putea fi văzut curând pe marile ecrane în filmul "Ziua în care Pământul se opri" (2008), marchează în acest fel prima lui colaborare cu talentatul regizor.

Fanii lui Brad Pitt, care ar putea să regrete absenţa acestuia din filmul "Chef", vor putea să îşi revadă actorul preferat la începutul lui 2009, odată cu lansarea filmului "Strania poveste a lui Benjamin Button", regizat tot de Fincher.

Keanu Reeves, născut pe 2 septembrie 1964, s-a consacrat la Hollywood cu personajului Neo din trilogia "Matrix".

Alte roluri importante sunt cele din filmele "Dragoste şi moarte în Idaho" (1991), alături de River Phoenix, "Pact cu diavolul" (1997), alături de Al Pacino, precum şi "Speed - Cursa infernală" (1994) şi "Constantin" (2005).

În ianuarie 2005, Reeves a fost recompensat cu propria sa stea pe celebrul Walk of Fame de la Hollywood.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici