Keith Richards va juca în al patrulea film din franciza "Piraţii din Caraibe"

Keith Richards, chitaristul trupei The Rolling Stones, va interpreta din nou rolul căpitanului Teague, în cel de-al patrulea film din franciza "Piraţii din Caraibe", informează nme.com.

37 afișări
Imaginea articolului Keith Richards va juca în al patrulea film din franciza "Piraţii din Caraibe"

Keith Richards va juca în al patrulea film din franciza "Piraţii din Caraibe" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În acest film, intitulat "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides", muzicianul britanic va juca din nou rolul căpitanului Teague, tatăl personajului Jack Sparrow, interpretat de Johnny Depp. Keith Richards a interpretat acest rol şi în partea a treia a francizei, în lungmetrajul "Piraţii din Caraibe: La capătul lumii", lansat pe marile ecrane în 2007.

Johnny Depp a declarat de multe ori că pentru a-l interpreta pe piratul Jack Sparrow s-a inspirat din personalitatea chitaristului Keith Richards.

La rândul său, Keith Richards a declarat că nu îl cunoştea pe Johnny Depp, care, în calitate de prieten al fiului muzicianului, se număra printre oaspeţii care veneau frecvent în vizită la reşedinţa chitaristului trupei The Rolling Stones, până când a văzut în anii '90 filmul "Edward - Mâini de Foarfecă" şi l-a recunoscut pe actorul american printre invitaţii la un dineu.

"Ha! Tu eşti Edward Mâini de Foarfecă!", a povestit Keith Richards.

Keith Richards va publica un volum de memorii pe 26 octombrie.

Filmările pentru "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides" au loc în aceste zile la Londra.

Filmul "Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides", în care joacă şi Penelope Cruz, este regizat de Rob Marshall şi realizat pe baza unui scenariu scris de Terry Rossio şi Ted Elliot, fiind produs de Jerry Bruckheimer. Studiourile Disney intenţionează să lanseze acest film pe marile ecrane pe 20 mai 2011.

Primele trei filme ale francizei "Piraţii din Caraibe" au generat încasări de peste 2,6 miliarde de dolari pe plan mondial.

Keith Richards face parte din trupa The Rolling Stones, alături de Mick Jagger, Charlie Watts şi Ronnie Wood. Trupa The Rolling Stones a vândut peste 200 de milioane de albume în lumea întreagă pe parcursul ultimelor cinci decenii şi a susţinut mii de concerte cu casa închisă.

În 2007, formaţia The Rolling Stones a concertat şi în România, pe stadionul Lia Manoliu din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici