Kelly Osbourne, spitalizată după ce a leşinat pe platourile de filmare

Kelly Osbourne, în vârstă de 28 de ani, a fost spitalizată joi, după ce a leşinat pe platoul unde era filmată emisiunea de televiziune "Fashion Police" difuzată de postul E!, a anunţat agentul de presă al vedetei.

367 afișări
Imaginea articolului Kelly Osbourne, spitalizată după ce a leşinat pe platourile de filmare

Kelly Osbourne, spitalizată după ce a leşinat pe platourile de filmare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Kelly Osbourne va face un set de analize medicale suplimentare, este conştientă, alertă, iar starea ei este stabilă. Va rămâne încă o zi în spital pentru a fi monitorizată de medici, aceasta fiind o măsură de precauţie", a adăugat agentul ei de presă, citat de people.com.

La jumătatea filmărilor, Kelly Osbourne s-a întors spre Melissa Rivers, prezentatoarea principală a emisiunii, şi i-a spus că nu se simte bine, relatează TMZ.com. Potrivit presei americane, Kelly Osbourne a leşinat, a căzut de pe scaun şi a fost cuprinsă de convulsii.

Deşi nu este cunoscută deocamdată natura bolii de care suferă vedeta de televiziune, colega ei din distribuţia emisiunii "Fashion Police", actriţa Joan Rivers, a declarat pentru TMZ.com că fiica rockerului Ozzy Osbourne "se simte bine".

Reprezentanţii postului E! au spus că simptomele vedetei seamănă cu cele generate de "convulsiile cerebrale".

De-a lungul anilor, Kelly Osbourne s-a luptat cu abuzul de substanţe interzise, dar şi cu kilogramele în plus.

La rândul său, fratele vedetei, Jack Osbourne, a fost diagnosticat cu scleroză multiplă în plăci şi a anunţat recent că va urma un tratament experimental cu celule suşă, în Germania.

Kelly Osbourne este designer, cântăreaţă şi vedetă de televiziune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici