Kevin Costner a asistat la concertul lui Elvis Costello de la Sala Palatului

Actorul Kevin Costner, care filmează în România pentru o miniserie TV, a asistat la concertul pe care cântăreţul Elvis Costello l-a susţinut, joi seară, la Sala Palatului din Bucureşti.

489 afișări
Imaginea articolului Kevin Costner a asistat la concertul lui Elvis Costello de la Sala Palatului

Kevin Costner a asistat la concertul lui Elvis Costello de la Sala Palatului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Însoţit de doi bodyguarzi, Kevin Costner a asistat la tot concertul susţinut de Elvis Costello, celebrul actor fiind aşezat în rândul al treilea al sălii.

La concert au participat şi actorii Mare Winningham şi Ronan Vibert, alături de care Kevin Costner filmează în România pentru miniseria TV "The Hatfields and MCCoys: An American Vendetta", produsă de televiziunea History Channel.

Concertul susţinut de Elvis Costello a început imediat după ora 20.00 şi s-a încheiat în jurul orei 22.00.

Kevin Costner a asistat la întregul concert, iar la sfârşitul show-ului actorul a părăsit Sala Palatului însoţit de bodyguarzii săi fără a fi stingherit în vreun fel de public.

Deşi publicul nu a fost foarte numeros, ocupând doar circa jumătate din Sala Palatului, s-a dovedit a fi în schimb foarte receptiv la show-ul lui Elvis Costello. Oamenii aplaudau şi-l aclamau pe Elvis Costello, îi recunoşteau piesele, iar spre finalul concertului l-au chemat la bis.

Singur pe scenă, înconjurat de mai multe chitare, ca şi clape şi microfoane, ca şi cum ar fi urmat să i se alăture şi o trupă, Elvis Costello a cântat în schimb singur, la fiecare dintre instrumentele de pe scenă. El a schimbat de mai multe ori instrumentele, iar la un moment dat a glumit pe această temă, anunţând publicul: "Vreau să vă prezint invitatul meu special din seara aceasta - sunt eu!".

Elvis Costello a cântat celebrele sale balade, printre care şi "I Want You", precum şi primul cântec pe care l-a înregistrat vreodată - "Radio Sweetheart", dar şi piese mai ritmate, de rock 'n' roll, încheind concertul cu "Pump It Up".

Printre spectatorii de la concertul susţinut de Elvis Costello s-a numărat şi cântăreţul român Horia Brenciu.

Cunoscut pentru balade de dragoste memorabile, cântăreţul şi compozitorul Elvis Costello a concertat în premieră în România. Artistul combină diferite stiluri de muzică - pop, rock, soul, jazz - cu o voce unică şi o percepţie muzicală aparte. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără baladele "She", de pe coloana sonoră a filmului "Notting Hill", şi "I Want You", inclusă pe coloana sonoră a filmului omonim. În anul 2004 a fost nominalizat la Oscarul pentru cel mai bun cântec original, pentru "The Scarlet Tide", de pe coloana sonoră a filmului "Cold Mountain".

Kevin Costner filmează în România din luna septembrie. În 22 august, directorul de marketing al Castel Film, Bogdan Moncea, a declarat pentru MEDIAFAX că actorul Kevin Costner se întoarce în România pentru a participa la filmările pentru o miniserie TV, care vor avea loc în Bucureşti, începând cu cea de-a doua jumătate a lunii septembrie. Filmările pentru această miniserie TV se întind pe o durată de 13 săptămâni şi se desfăşoară în proporţie de 90% în studiourile Castel Film.

Pe de altă parte, presa de specialitate internaţională anunţa în luna august că actorul Kevin Costner va juca în miniseria TV "The Hatfields and MCCoys: An American Vendetta", produsă de History Channel. Seria TV va descrie rivalitatea dintre familiile Hatfield şi McCoy, în primii ani după încheierea Războiului Civil din Statele Unite.

Kevin Costner este şi unul dintre producătorii acestui proiect de televiziune.

Potrivit imdb.com, serialul TV este regizat de Kevin Reynolds, cu care Kevin Costner a mai colaborat la superproducţiile "Waterworld - Lumea apelor" (1995), pentru care cineastul a fost nominalizat la Zmeura de Aur pentru cel mai prost film, şi "Robin Hood, prinţul hoţilor" (1991).

Aceasta nu este pentru prima dată când Kevin Costner vine în România. În octombrie 2009, actorul a susţinut un concert alături de trupa sa, Modern West, în timpul Festivalului de film Ro-IFF de la Arad.

Născut într-o periferie săracă a oraşului Los Angeles, în anul 1955, Kevin Costner, licenţiat în ştiinţe economice, şi-a început cariera în cinema la vârsta de 27 de ani. Primele sale roluri memorabile au fost cel din "Silverado" (1985) şi cel din adaptarea pentru marele ecran a serialului "Incoruptibilii" (1987). Abia în 1990 a dobândit statutul de vedetă de prim calibru, prin rolul său din western-ul epic "Dansând cu lupii", care a fost recompensat cu două premii Oscar. Au urmat roluri în filme de mare buget, ca "Robin Hood, prinţul hoţilor", "JFK", "Bodyguard" şi "Wyatt Earp, justiţiarul Vestului sălbatic", dar şi în filme cu mai puţin succes la public, precum "Waterworld - Lumea Apelor" (1995) şi "Poştaşul" (1997). De la sfârşitul anilor '90, Kevin Costner a jucat în roluri mai degrabă modeste.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici