Video Kilipirim 2010 - multe reduceri şi mai multe cărţi despre lifestyle

Ediţia din 2010 a târgului Kilipirim, care are loc la Sala Dalles din Capitală, de miercuri până duminică, a adus reduceri de până la 50 la sută şi cărţi la 5 lei, în special pentru cele mai prezente titluri, cele de lifestyle - gastronomie sau psihologie.

65 afișări

La intrarea în spaţiul dedicat expozanţilor, vizitatorii pot cumpăra vederi cu imagini din trecut ale marilor oraşe ale ţării sau, dacă sunt optimişti, pot achiziţiona o plasă din pânză, personalizată, pentru cumpărăturile viitoare.

Cu spaţii minuscule oferite editurilor, Kilipirim pare un Gaudeamus în miniatură. Însă, potrivit reprezentanţilor editurilor, reducerile de la Kilipirim nu vor fi egalate de cele de la târgul de carte care va debuta săptămâna viitoare.

Cele mai multe titluri prezentate de edituri sunt cele de gastronomie. Astfel, Litera a adus la Kilipirim mai multe titluri din seria "Bucătăria lumii" - cu reduceri de 10 la sută. Volumele lui Jamie Oliver, publicate de Curtea Veche, sunt disponibile la preţul de 50 de lei. De asemenea, la editura House of Guides, cumpărătorii pot găsi, la preţuri între 10 şi 20 de lei, cărţi cu reţete, volumul "Dieta Wall Street" sau cheia fericirii, în volume de psihologie.

Editura Noi a expus, la Kilipirim, mai multe albume de artă ale unor mari pictori, precum Brueghel sau Diego Rivera. Aceste volume sunt disponibile cu o reducere de 40 la sută.

Editura Trei a adus la târg celebrele titluri de psihologie şi "self-help", precum "Cum să fii o mamă bună" şi "Cum să fii un tată bun". Potrivit reprezentanţilor editurii, acestea sunt, de altfel, titlurile care se vând cel mai bine în general.

Editura Trei este şi ea prezentă la Kilipirim, având volume cu preţ redus cu 30 la sută.

Marii autori, precum Witold Gombrowicz, Boris Vian şi Aldous Huxley, pot fi cumpăraţi cu 5 sau 10 lei, la standurile editurilor Paralela 45 sau Univers.

La standul Art, una dintre "vedetele" firmei, romanul grafic "Persepolis", este disponibil la preţul de 29 de lei, faţă de preţul iniţial de 49 de lei.

Nemira este prezentă la târg cu secţia de "Anticariat", unde cumpărătorii pot găsi titlurile care le lipsesc din colecţie, la preţuri între 5 şi 10 lei.

Polirom şi Humanitas practică, la târg, reduceri între 10 şi 30 la sută. Dacă Polirom a adus cărţi la 10 lei, Humanitas anunţă într-un afiş că vinde "Cartea la 15 lei".

Ediţia din 2010 a Kilipirim reuneşte cele mai mari edituri din România, prezente cu oferte de reduceri de la 10% până la 50%, dar şi o serie de evenimente speciale: tombole cu premii în carte, sesiuni de autografe şi expoziţii tematice organizate pe toată durata târgului. Potrivit organizatorilor, Kilipirim prezintă anul acesta aproximativ 10.000 de titluri.

Pentru cea de-a 11-a ediţie, Kilipirim a decis să susţină campania "Colectează selectiv", iniţiată de Greenpeace. Organizaţia este prezentă la eveniment cu materiale informative, voluntari şi cu un stand cu vânzare de materiale-suport realizate din hârtie şi alte materiale reciclate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici