Kim Kardashian, tratament facial inedit pentru care a folosit propriul sânge - FOTO

Kim Kardashian a postat online fotografii în care apare plină de pete de sânge pe faţă, acesta fiind rezultatul unui tratament facial cel puţin neobişnuit pe care şi l-a aplicat pentru "arăta şi a se simţi mai tânără".

4357 afișări
Imaginea articolului Kim Kardashian, tratament facial inedit pentru care a folosit propriul sânge - FOTO

Kim Kardashian (Imagine: Instagram)

Vedeta TV în vârstă de 32 de ani a fost surprinsă încercând ultima modă în materie de tratament facial, şi anume liftingul cu sânge. "Îmi place să încerc orice te face să arăţi şi să te simţi tânără", a spus ea, potivit Daily Mail.

În timpul procedurii, lui Kim i-a fost extras sânge din braţ şi introdus într-un aparat pentru eliminarea trombocitelor. Sângele a fost apoi introdus în pielea feţei cu ajutorul a nouă ace de acupunctură.

Înainte de aceasta a trebuit să folosească nişte cremă anesteziantă pentru a reduce din durere. Rezultatele arată o Kim parcă scoasă dintr-un film de groază sau un accident de maşină, având pete de sânge pe toată faţa.

Filmările din timpul procedurii medicale urmează să fie difuzate în viitorul episod din reality show-ul "Kourtney and Kim Take Miami". Kim a fost însoţită la medic de cel mai bun prieten al ei, Jonathan Cheban, care s-a arătat atât de deranjat de tratament încât părea că o să leşine.

Tehnica de înfrumuseţere este o versiune înnoită a tradiţionalului "facelifting vampir", care presupune o serie de injecţii dureroase aplicate în faţă. Tratamentul se numeşte astfel pentru că presupune folosirea propriului sânge al pacientului pentru a întineri aspectul pielii. Plasma este extrasă din sânge şi folosită în procedura neinvazivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici