Kirsten Dunst, noua imagine a brandului de îngrijire a părului L'Oreal Professionnel

Actriţa americană Kirsten Dunst a devenit noua imagine L'Oreal Professionnel, urmând ca aceasta să realizeze mai multe reclame pentru compania franceză.

206 afișări
Imaginea articolului Kirsten Dunst, noua imagine a brandului de îngrijire a părului L'Oreal Professionnel

Kirsten Dunst (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Astfel, actriţa Kirsten Dunst a devenit primul purtător de cuvânt internaţional al brandului francez de îngrijire a părului, iar în prima sa reclamă vedeta apare cu o coafură "răvăşită cu măiestrie", informează dailymail.co.uk.

De asemenea, aceasta va realiza trei campanii de promovare a brandului de îngrijire a părului, precum şi o serie de reclame pentru trei produse de aranjare a părului.

Vorbind despre noua imagine, Anne-Laure Lecrerf, directorul general al L'Oréal Professionnel, a spus: "Kirsten Dunst are o frumuseţe veşnică şi este o femeie modernă, foarte apropiată de modă. Are o personalitate puternică şi este o persoană care îşi ia singură deciziile".

"Profesionalismul ei extraordinar şi angajamentul pentru perfecţiune o face pe Kirsten una dintre cele mai talentate actriţe pe care le-am cunoscut", a mai spus aceasta.

De asemenea, ea completat: "Ea are calităţile perfecte pentru a întruchipa noile valori ale L'Oréal Professionnel".

Acest contract marchează o reîntoarcere în modă pentru actriţa americană, care a lucrat prima oară ca model şi ulterior a semnat contracte cu Ford Models şi Elite, înainte de a-şi face un nume la Hollywood.

Actriţa americană Kirsten Dunst, născută pe 30 aprilie 1982, s-a făcut remarcată în filmul "Interviu cu un vampir: Cronicile Vampirilor" (1994), în care a jucat alături de Brad Pitt şi Tom Cruise, obţinând o nominalizare la Globurile de Aur şi premiul pentru cel mai bun debut la MTV Movie Awards. În 1995, a fost inclusă în lista celor mai frumoşi 50 de oameni realizată de revista People.

Actriţa a fost apreciată pentru interpretarea din "Sinuciderea fecioarelor" (1999) semnat de Sofia Coppola, regizoare cu care a mai colaborat şi la "Marie-Antoinette" (2006), peliculă în care Dunst a avut rolul titular. De asemenea, a fost distribuită în filmul lui Michael Gondry "Strălucirea eternă a minţii neprihănite", în 2004, jucând alături de Jim Carrey şi Kate Winslet, şi a devenit celebră graţie filmelor din seria "Omul-Păianjen".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici