KissPhone, telefonul care trimite sărutări

Telefonul KissPhone, creat de inventatorul francez Georges Koussouros, le permite utilizatorilor să transmită persoanei iubite sărutări la distanţă, informează dailymail.co.uk.

11 afișări
Imaginea articolului KissPhone, telefonul care trimite sărutări

KissPhone, telefonul care trimite sărutări (Imagine: www.proinvention.com)

Acest telefon beneficiază de un design original şi este echipat cu o pereche de buze care permit utilizatorului să "simtă" sărutări trimise de cel de la celălalt capăt al "firului".

Buzele telefonului măsoară presiunea, viteza mişcării buzelor, temperatura şi "forţa de aspiraţie" a gurii utilizatorului aflat la unul dintre terminale şi transmite aceste date celuilalt aparat telefonic, la capătului căruia se află persoana iubită.

Inventatorul acestui telefon original consideră că va fi extrem de util îndrăgostiţilor care se află la mare distanţă şi care tânjesc după un contact fizic cu persoana iubită. El îi  avertizează totuşi pe utilizatori să fie foarte prudenţi când formează numărul de telefon pe tastatura acestui dispozitiv, pentru a evita o situaţie jenantă în cazul în care au format un număr greşit.

Inventatorul Georges Koussouros este părintele şi altor invenţii originale, dar mai puţin romantice, printre care se numără o uşă care se blochează şi deblochează singură, dar şi un nou tip de ambalaj pentru substanţele fertilizante.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici