Kit Harington (Jon Snow) şi-a dat barba jos pentru rolul din piesa de teatru "Doctor Faustus" - VIDEO

Actorul Kit Harington (care-l interpretează pe Jon Snow în "Game of Thrones") s-a bărbierit pentru rolul principal din piesa de teatru "Doctor Faustus", în regia lui Jamie Lloyd, o relansare a piesei scrise de Christopher Marlowe care, în prezent, se joacă în Londra.

408 afișări
Imaginea articolului Kit Harington (Jon Snow) şi-a dat barba jos pentru rolul din piesa de teatru "Doctor Faustus" - VIDEO

Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Fanii nu sunt foarte mulţumiţi de noul "look", comentează contactmusic.com.

Lumea a fost şocată în momentul în care Kit Harington şi-a dezvăluit faţa bărbierită. Unii au fost surprinşi în mod plăcut de noua înfăţişare, în timp ce alţii (altele) plâng în hohote după barba lui Jon Snow.

Dar ceea ce fanii nu îşi amintesc este faptul că actorul s-a mai bărbierit şi cu alte ocazii, cum ar fi pentru filmul romantic "Testament of Youth" din 2014. În plus, încă are acel păr cârlionţat şi adorabil, iar barba va creşte la loc, cu siguranţă.

Bineînţeles, există şi fani paranoici care au impresia că noul "look" al lui Harington anunţă veşti proaste în legătură cu viitorul personajului său din "Game of Thrones" – aceştia consideră că Jon Snow îşi va întâlni sfârşitul pe bune, de data aceasta.

Părerea editorilor publicaţiei Contactmusic este că actorul în vârstă de 29 de ani arată cu câţiva ani mai tânăr acum şi, cu toate că fanii se plâng pe Twitter de noul său aspect, editorii îl aseamănă cu Brandon Lee în rolul din "The Crow", considerând acest lucru un "plus".

Kit Harington va apărea şi în drama "The Death and Life of John F. Donovan" a regizorului Xavier Dolan, alături de Nicholas Hoult şi Jessica Chastain, dar şi în thrillerul western "Brimstone", în regia lui Martin Koolhoven, alături de Dakota Fanning.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici