Kovalainen a oferit 300.000 de euro Fundaţiei Elton John

Pilotul finlandez al echipei de Formula 1 Lotus, Heikki Kovalainen, a oferit 300.000 de euro Fundaţiei Elton John de luptă împotriva SIDA, la o licitaţie organizată, vineri seară, la Monte Carlo.

12 afișări
Imaginea articolului Kovalainen a oferit 300.000 de euro Fundaţiei Elton John

Kovalainen a oferit 300.000 de euro Fundaţiei Elton John (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Această sumă va permite finaţarea a 50 la sută dintr-un proiect de construire a 320 de adăposturi pentru 1.760 de cambodgieni care sunt infectaţi cu virusul HIV. Cealaltă jumătate a bugetului va fi asigurată de fundaţia înfiinţată de Sir Elton John, reprezentată vineri seară de David Furnish.

Kovalainen, în vârstă de 28 de ani, a fost pilot la Renault şi McLaren înainte de a ajunge la Lotus, în acest an.

"Este un gest foarte frumos din partea sa. Sper că va fi un exemplu pentru alţii", a declarat Tony Fernandes, proprietarul echipei Lotus.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici