Kovesi: "Îmi place să merg să fac sport, să alerg, să citesc, să mă uit la filme. Îmi place să ascult muzică, de obicei rock"

Procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a dat primul interviu după abrogarea OUG 13, în care a vorbit şi despre pasiunile pe care le are. Întrebată ce face în timpul liber, şefa DNA a spus că-i place să meargă la sala de sport, să alerge în parc, să citească şi să meargă la filme.

3309 afișări
Imaginea articolului Kovesi: "Îmi place să merg să fac sport, să alerg, să citesc, să mă uit la filme. Îmi place să ascult muzică, de obicei rock"

Ce muzică ascultă Kovesi şi ce face când ajunge acasă

În ceea ce priveşte gusturile muzicale, Kovesi a răspuns că ascultă în principal rock. "Îmi place să merg să fac sport, să alerg, să citesc, să mă uit la filme. Îmi place să ascult muzică, de obicei rock, dar pot să ascult şi alt fel de muzică", a spus procurorul şef al DNA.

În momentul în care ajunge acasă, a mai spus şefa DNA, nu se uită la ştiri, fiind suficiente emisiunile la care participă: ”Mă uit la filme, mă uit la canalele de muzică, citesc”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici