Kreator concertează la Bucureşti

Trupa germană Kreator revine în România, luni, pentru a susţine un concert în clubul Becker Brau Live Music din Bucureşti, eveniment care face parte din prima ediţie a unei serii de concerte Trash Masters and Guests, informează organizatorii.

31 afișări
Imaginea articolului Kreator concertează la Bucureşti

Kreator concertează la Bucureşti (Imagine: www.wikimedia.org)

Alături de formaţia Kreator, pe scenă vor urca Caliban (Germania), invitată special la acest eveniment, Eluveitie, Emergency Gate, Taine, Snapjaw.

Este pentru prima dată când trupa Kreator acceptă un concert de club, la Bucureşti, în faţa unui public restrâns.

Concertul pe care trupa îl va susţine în clubul Becker Brau Live Music face parte din turneul mondial de promovare a celui mai recent album, "Hordes of Chaos" (2009).

Cea mai mare parte a biletelors-a vândut într-un timp foarte scurt.

Au rămas mai puţin de 100 de tichete, pe care organizatorii (Metal Masters) şi Eventim.ro se aşteaptă să fie epuizate până în ziua concertului.

Cele mai solicitate au fost biletele la categoria VIP (90 lei, masă/ lojă rezervată, poster concert cu autografe, bilet personalizat cu numele cumpărătorului).

Citeşte şi:

Soulfly revine în România

In Flames concertează la Bucureşti

Sepultura concertează la Bucureşti

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici