Kristen Bell şi Dax Shepard - cei mai sexy vegetarieni din lume

Actriţa americană Kristen Bell şi logodnicul său, Dax Shepard, au primit titlul de cei mai sexy vegetarieni din lume, din partea organizaţiei care militează pentru drepturile animalelor PETA (People for the Ethical Treatment of Animals).

382 afișări
Imaginea articolului Kristen Bell şi Dax Shepard - cei mai sexy vegetarieni din lume

Kristen Bell - cea mai sexy vegetariană din lume

Actriţa Kristen Bell - care a renunţat să mănânce carne încă de la vârsta de 11 ani şi este o adeptă a veganismului - şi Dax Shepard, vedeta din "Loveşte şi fugi/ Hit and Run", s-au clasat pe primul loc în topul realizat de People for the Ethical Treatment of Animals (PETA), informează contactmusic.com.

Cei doi, care au o fetiţă de trei luni, Lincoln, alcătuiesc primul cuplu care se poziţionează pe primul loc în acest top.

Felicitând câştigătorii, un reprezentant al PETA a declarat: "Este un an de premiere pentru Kristen Bell şi Dax Shepard: cuplul, care anul acesta a avut primul copil, în luna martie, şi care tocmai a devenit prima pereche ce a câştigat secţiunea feminină, respectiv masculină a topului «Cele mai sexy celebrităţi vegetariene», realizat anual de PETA".

Kristen Bell, în vârstă de 32 de ani, a câştigat detaşat competiţia, devansându-le pe alte două actriţe care militează pentru drepturile animalelor, Jenna Dewan-Tatum şi Tia Mowry - ambele adepte ale veganismului.

Actriţa americană a fost mulţi ani vegetariană şi a luat decizia de a deveni vegană ţinând cont de iubirea imensă pe care le-o poartă animalelor.

Printre ocupanţii topurilor anterioare "Cele mai sexy celebrităţi vegetariene", realizat de PETA, se numără Jessica Chastain, Kristen Wiig, Russell Brand, Olivia Wilde, Carrie Underwood, Prince, Natalie Portman, Leona Lewis şi Alicia Silverstone.

Veganismul este atât o dietă, cât şi un stil de viaţă, ce constă în excluderea folosirii animalelor pentru mâncare, îmbrăcăminte sau orice alt scop. Principiul de bază al veganismului este angajamentul etic faţă de drepturile animalelor, mediul înconjurător, sănătatea umană şi alte considerente religioase şi/sau spirituale.

Pe când vegetarianismul este o dietă alimentară, veganismul este un stil de viaţă. Spre deosebire de vegetarianism, din punct de vedere dietetic, veganismul exclude şi mierea, produsele lactate şi ouăle, iar din punct de vedere filosofic, veganismul interzice folosirea oricărui tip de produs animal, haine şi alte accesorii de origine animală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici