"Kung Fu Panda 2", programat pentru 2011 (Video)

Compania DreamWorks Animation a confirmat faptul că are în producţie un film ce este continuarea lungmetrajului animat "Kung Fu Panda", data premierei fiind stabilită pe 3 iunie 2011.

190 afișări
Imaginea articolului "Kung Fu Panda 2", programat pentru 2011 (Video)

"Kung Fu Panda 2", programat pentru 2011

Filmul, care marchează reunirea unor nume din lista de vedete care şi-au împrumutat vocea personajelor animate din "Kung Fu Panda", precum Jack Black şi Angelina Jolie, va fi lansat în 3-D (standard impus recent pentru toate noile animaţii marca DreamWorks), pe ecrane de tip Imax.

Data premierei pentru "Kung Fu Panda 2" implică faptul că filmul va rula în acelaşi timp cu o nouă creaţie Disney/Pixar, "Cars 2", a cărei premieră a fost mutată de Disney din 2012 în 2011.

"Kung Fu Panda", care a avut încasări de peste 626 de milioane de dolari (442 de milioane de euro), este cea mai de succes animaţie DreamWorks care nu este o continuare a unui film de succes.

"Kung Fu Panda" va fi lansat pe DVD pe 9 noiembrie.

 

 

Kung Fu Panda

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici