Kurt Cobain şi John Lennon, readuşi la viaţă într-o reclamă la o bere olandeză - VIDEO

Marilyn Monroe, Kurt Cobain şi John Lennon se numără printre vedetele "readuse la viaţă" într-o reclamă la un sortiment de bere olandeză.

387 afișări
Imaginea articolului Kurt Cobain şi John Lennon, readuşi la viaţă într-o reclamă la o bere olandeză - VIDEO

Kurt Cobain şi John Lennon, readuşi la viaţă într-o reclamă la o bere olandeză - VIDEO (Captură video)

Specialiştii din marketing care au realizat această reclamă pentru noul sortiment de bere Bavaria cu gust de fructe au decis să includă în spotul publicitar şi alte vedete decedate, precum Elvis Presley, Tupac Shakur şi Bruce Lee, care stau la plajă şi se relaxează pe o insulă tropicală, informează contactmusic.com.

Acea scenă bucolică este întreruptă atunci când vedetele observă un vapor la orizont şi încep să fugă şi să se ascundă pentru a nu fi văzute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici