Kylie Minogue s-a despărţit de iubitul ei, după o relaţie de cinci ani

Cântăreaţa Kylie Minogue s-a despărţit de iubitul ei, modelul spaniol Andres Velencoso, după o relaţie care a durat cinci ani.

503 afișări
Imaginea articolului Kylie Minogue s-a despărţit de iubitul ei, după o relaţie de cinci ani

Kylie Minogue (Imagine:Mediafax Foto/AFP)

Potrivit apropiaţilor cântăreţei în vârstă de 45 de ani, aceasta suferă foarte mult din cauza deciziei de a se despărţi de Velencoso. Kylie a hotărât acest lucru din cauza programului său de lucru prea încărcat, informează dailymail.co.uk.

Cântăreaţa lucrează la cel de-al 12-lea album de studio al său şi este şi jurat al ediţiei britanice "The Voice", difuzată de BBC. Din acest motiv, în ultimele luni, cei doi au trăit mai mult separat.

Potrivit unei surse apropiate cântăreţei, aceasta şi Velencoso, în vârstă de 35 de ani, au rămas buni prieteni.

Anul trecut, Kylie spunea despre Velencoso "El este alesul. Sună alarma, patru ani. Cred că m-am decis", sugerând o posibilă căsătorie.

Minogue a mai avut relaţii cu Jason Donovan, Lenny Kravitz, regretatul Michael Hutchence, dar şi cu actorul Olivier Martinez, de care s-a despărţit în 2007.

Kylie Minogue şi-a început cariera ca actriţă, cu un rol în serialul australian "Neighbours". După succesul primelor două single-uri, "Locomotion" şi "I Should Be So Lucky" - care au impus-o în topurile din lumea întreagă -, Kylie a ales să se concentreze exclusiv asupra muzicii. Hituri precum "Where the Wild Roses Grow", în duet cu Nick Cave, "Spinning Around", "Kids", în duet cu Robbie Williams, "On a Night Like This", "Can't Get You Out of My Head", "In Your Eyes", "Love At First Sight", "Come Into My World", "Slow" şi "I Believe in You" i-au adus lui Kylie vânzări de peste 40 de milioane de albume în întreaga lume, numeroase premii, precum şi o poziţie de top în rândul celor mai apreciate artiste de pe scena muzicii pop.

Artista a inclus şi România în cadrul turneului său KYLIEX2008, ea concertând la Bucureşti în 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici