Kylie Minogue s-a oprit în mijlocul unui concert pentru a-şi săruta iubitul - VIDEO

Kylie Minogue a dorit să îşi exprime sentimentele faţă de iubitul ei, modelul spaniol Andres Velencoso, pe care l-a sărutat în faţa miilor de spectatori prezenţi la concertul pe care artista australiană l-a susţinut, weekend-ul trecut, la Barcelona, informează contactmusic.com.

58 afișări
Imaginea articolului Kylie Minogue s-a oprit în mijlocul unui concert pentru a-şi săruta iubitul - VIDEO

Kylie Minogue s-a oprit în mijlocul unui concert pentru a-şi săruta iubitul - VIDEO (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreaţa se afla pe scena sălii Palau Sant Jordi din Barcelona în momentul în care şi-a întrerupt evoluţia şi a început să se adreseze în limba spaniolă publicului prezent la eveniment.

"Sunt foarte fericită că familia este cu mine, aici, în această seară. Mă refer la o persoană specială: băiatul meu Cupidon", a declarat artista.

Cântăreaţa a început să îl caute cu privirea pe iubitul ei spaniol, ascuns în mulţime, care îi adresa, la rândul lui, artistei australiene o serie de săruturi de la locul în care se afla.

Însă Kylie Minogue nu s-a mulţumit doar cu atât şi a cerut un sărut adevărat - invitându-l pe iubitul ei să vină în faţa scenei, unde s-au sărutat în faţa miilor de fani care au început să aplaude.

La începutul show-ului, Kylie Minogue a interpretat piesa "Cupid Boy", în timp ce Andres Valencoso, pe jumătate gol, apărea pe câteva ecrane uriaşe din spatele artistei.

În cadrul turneului "Aphrodite: Les Folies", care a debutat cu un concert susţinut în februarie în Danemarca, Kylie Minogue va susţine 36 de show-uri în Europa. Turneul va ajunge în luna aprilie în Asia şi va continua cu alte 17 show-uri în Statele Unite.

În timpul turneului mondial "Showgirl" din 2005, cântăreaţa australiană a fost diagnosticată cu cancer mamar şi a fost nevoită să anuleze restul reprezentaţiilor programate, pentru a începe imediat şedinţele de chimioterapie.

Vindecată de cancer, Kylie Minogue a revenit în fruntea topurilor muzicale internaţionale, odată cu lansarea albumului "Aphrodite". Primul single lansat de pe noul album a fost "All The Lovers", iar în prezent artista promovează cel de-al doilea single, intitulat "Get Out of My Head".

Într-un interviu acordat recent revistei Glamour, Kylie Minogue a vorbit despre povestea ei de dragoste de peste doi ani cu modelul spaniol Andres Velencoso, în vârstă de 33 de ani, pe care o consideră "cea mai împlinită" dintre relaţiile sale, după ce, în trecut, se simţea atrasă de "personaje cu personalităţi complexe".

Kylie Minogue, în vârstă de 42 de ani, şi-a început cariera ca actriţă, cu un rol în serialul australian "Neighbours". După succesul primelor două single-uri, "Locomotion" şi "I Should Be So Lucky" - care au impus-o în topurile din lumea întreagă -, Kylie a ales să se concentreze exclusiv asupra muzicii. Hituri precum "Where the Wild Roses Grow", în duet cu Nick Cave, "Spinning Around", "Kids", în duet cu Robbie Williams, "On a Night Like This", "Can't Get You Out of My Head", "In Your Eyes", "Love At First Sight", "Come Into My World", "Slow" şi "I Believe in You" i-au adus lui Kylie vânzări de peste 40 de milioane de albume în întreaga lume, numeroase premii, precum şi o poziţie de top în rândul celor mai apreciate artiste de pe scena muzicii pop.

Artista a inclus şi România în cadrul turneului său KYLIEX2008, ea concertând la Bucureşti în 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici