Kylie Minogue va lansa un nou album, în iulie

Cântăreaţa australiană Kylie Minogue revine pe scena muzicală în luna iunie, odată cu lansarea piesei "All the Lovers", primul single de pe noul ei album, intitulat "Aphrodite", ce va fi disponibil în magazine începând din luna iulie.

20 afișări
Imaginea articolului Kylie Minogue va lansa un nou album, în iulie

Kylie Minogue va lansa un nou album, în iulie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Acesta este cel de-al 11-lea album de studio al cântăreţei australiene. Precedentul s-a intitulat "X" şi a fost lansat în 2007.

Potrivit unui comunicat emis de casa ei de discuri, Parlophone, o divizie a grupului EMI, Kylie Minogue celebrează pe acest album "rădăcinile ei muzicale provenind din zona ringurilor de dans".

Pentru noul material discografic, Kylie Minogue a colaborat cu Jake Shears, solistul trupei Scissor Sisters, Nerina Pallot, Tim Rice-Oxley şi cu DJ-ul scoţian Calvin Harris.

Piesa "All the Lovers" va fi lansată pe 28 iunie, iar albumul "Aphrodite", pe 5 iulie.

Kylie Minogue, prezentă în mod constant în topurile muzicale australiene şi în Marea Britanie, pe care o consideră ţara ei adoptivă, a vândut peste 60 de milioane de discuri pe plan mondial, însă nu s-a impus deocamdată pe principala piaţă muzicală, cea din Statele Unite ale Americii, unde a susţinut primul ei turneu abia în anul 2009.

Cântăreaţa australiană a fost diagnosticată cu cancer mamar în 2005, însă a revenit pe scenă după ce a învins această boală, graţie unei intervenţii chirurgicale şi chimioterapiei. În 2008, Kylie Minogue a susţinut un turneu mondial, cântând în peste 20 de ţări.

Kylie Minogue şi-a început cariera ca actriţă cu un rol în serialul australian "Neighbours". După succesul primelor două single-uri, "Locomotion" - care a staţionat pe primul loc în topul australian timp de şapte săptămâni - şi "I Should Be So Lucky" - care a impus-o în topurile din lumea întreaga - Kylie a ales să se concentreze exclusiv asupra muzicii. Hituri precum "Where the Wild Roses Grow", în duet cu Nick Cave, "Spinning Around", "Kids", în duet cu Robbie Williams, "On a Night Like This", "Can't Get You Out of My Head", "In Your Eyes", "Love At First Sight", "Come Into My World", "Slow" şi "I Believe in You" i-au adus lui Kylie vânzări de peste 60 de milioane de albume în întreaga lume, numeroase premii, precum şi o poziţie de top în rândul celor mai apreciate artiste de pe scena muzicii pop.

Artista a inclus şi România în cadrul celui mai recent turneu al său, KYLIEX2008, ea concertând la Bucureşti în urmă cu doi ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici