Lacăte ale iubirii, puse de turişti la Castelul Bran, pentru ca dragostea să dureze sute de ani | GALERIE FOTO

Câteva sute de turişti, majoritatea străini, care au venit, miercuri, la Castelul Bran au avut ocazia să lege lacăte ale iubiri la poalele fortăreţei şi să intre în Sufrageria Regală, unde, acompaniaţi de muzică, fructe ciocolată şi ceai, şi-au făcut declaraţii de dragoste.

278 afișări
Imaginea articolului Lacăte ale iubirii, puse de turişti la Castelul Bran, pentru ca dragostea să dureze sute de ani | GALERIE FOTO

Lacăte ale iubirii, puse de turişti la Castelul Bran, pentru ca dragostea să dureze sute de ani

VEZI MAI JOS GALERIA FOTO 

Lacătele iubirii, în formă de inimioare, au putut fi cumărate de turişti de la un magazin de la intrarea în Castelul Bran, preţul unuia fiind de 15 lei.

„Turiştii care au cumpărat lacătele au avut posibilitatea să scrie pe ele cu markerul numele, data sau o declaraţie de dragoste, iar apoi să le lege într-un loc special amenajat din Parcul Regal, unde sperăm să dăinuie încă 640 de ani, cât are acum Castelul Bran“, a declarat Bogdana Balmuş, PR manager la Castelul Bran.

Turiştii au fost invitaţi, apoi, în Sufrageria Regală, unde, acompaniaţi de muzică, ceai, fondue au Chocholate, căpşune şi şampanie au putut să-ţi declare dragostea.

„A fost chiar şi o cerere în căsătorie astăzi (miercuri – n.r.) în Sufrageria Regală, la care am asistat cu toţii emoţionaţi. Am pregătit un cadru de poveste în care îndrăgostiţii îşi pot mărturisi sentimentele“, a mai spus Bogdana Balmuş.

Preţul unui bilet de intrare la Castelul Bran este de 40 lei pentru adulţi, 25 lei pentru studenţi, 30 lei pentru seniori şi 10 lei pentru copii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici