Lady Gaga a cântat pe Lună şi şi-a arătat posteriorul la MTV Europe Music Awards 2011 - FOTO, VIDEO

Lady Gaga, care a câştigat patru trofee la MTV Europe Music Awards 2011 de la Belfast, şi-a uimit din nou fanii prin apariţia pe care a avut-o pe scena galei.

1114 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga a cântat pe Lună şi şi-a arătat posteriorul la MTV Europe Music Awards 2011 - FOTO, VIDEO

Lady Gaga a cântat pe Lună şi şi-a arătat posteriorul la MTV Europe Music Awards 2011

Cântăreaţa în vârstă de 25 de ani a apărut pe scenă urcată pe o sferă asemănătoare cu Luna, cu picioarele legate cu lanţuri şi a cântat piesa "Marry The Night". Vedeta a purtat o ţinută realizată dintr-o fustă scurtă, un top, o pelerină şi o pălărie extravagantă.

VEZI FOTO

Vedeta a cântat şi a dansat alături de mai mulţi bărbaţi, iar la sfârşitul piesei s-a întors cu spatele la public şi şi-a arătat posteriorul.

Lady Gaga, prezentă la eveniment, s-a impus la categoria "cel mai bun cântec" ("Born This Way"), "cea mai bună cântăreaţă a anului", "cel mai bun videoclip" ("Born This Way") şi "artistul cu cel mai mare număr de admiratori".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici