Lady Gaga a compus două piese pentru noul album al lui Jennifer Lopez

Lady Gaga a compus două piese ce vor fi incluse pe noul album al cântăreţei Jennifer Lopez, intitulat "Love?" şi care va fi lansat în luna mai, informează contactmusic.com.

161 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga a compus două piese pentru noul album al lui Jennifer Lopez

Lady Gaga a compus două piese pentru noul album al lui Jennifer Lopez (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Love?" este cel de-al şaptelea album de studio al cântăreţei Jennifer Lopez şi va fi lansat în magazine pe 3 mai.

Nadir Khayat, cunoscut şi sub numele de RedOne, unul dintre producătorii albumului, a vorbit despre colaborarea dintre cele două artiste.

"Pentru cei care nu ştiu încă, Lady Gaga a produs şi a compus cu mine două piese pentru J Lo - «Invading my Mind» şi încă una care va fi finalizată în curând!", a declarat producătorul RedOne într-un mesaj postat pe Twitter.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici