Lady Gaga are posteriorul prea mare sau rochia e de vină? - FOTO

Clienţii unui bar din Londra au fost şocaţi de apariţia lui Lady Gaga în local, într-o rochie roz asemanătoare cu o pasăre flamingo, informează dailymail.co.uk.

172 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga are posteriorul prea mare sau rochia e de vină? - FOTO

Lady Gaga are posteriorul prea mare sau rochia e de vină? (Imagine: www.dailymail.co.uk)

Rochia vedetei pare să includă o crinolină care dă impresia unui posterior proeminent.

Cântăreaţa a oferit paparazzilor care au surprins-o în ţinuta flamingo prăjituri şi lapte.

Lady Gaga profită de o scurtă pauză în programul ei încărcat după ce a fost nevoită să-şi anuleze câteva concerte în Franţa, din cauza grevelor.

Lady Gaga are 24 de ani şi este câştigătoare a două premii Grammy. Ea este considerată una dintre cele mai interesante şi originale artiste din noul val şi se bucură de un imens succes comercial. Artista a devenit celebră graţie unor hituri precum "Bad Romance" şi "Poker Face" şi a încântat publicul cu ocazia unor apariţii live ieşite din comun, purtând întotdeauna costume şocante sau dând foc pianului la care cânta în timpul galei American Music Awards 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici