Lady Gaga cântă despre cum îşi amorţea simţurile cu alcool, într-un featuring cu Ariana Grande

  • Lady Gaga şi Ariana Grande au lansat piesa "Rain On Me", al doilea single de pe albumul "Chromatica"
  • Gaga spune că piesa este o metaforă pentru lacrimi şi momentele în care îşi amorţea simţurile cu alcool
  • Lady Gaga pregăteşte o antologie de povestiri despre bunătate, care va fi lansată în septembrie
906 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga cântă despre cum îşi amorţea simţurile cu alcool, într-un featuring cu Ariana Grande

Lady Gaga cântă despre cum îşi amorţea simţurile cu alcool, într-un featuring cu Ariana Grande

Lady Gaga şi Ariana Grande au lansat piesa "Rain On Me", al doilea single de pe noul album al celei dintâi, "Chromatica".

Noua piesă urmează single-ului "Stupid Love", iar Lady Gaga spune că este o "metaforă pentru lacrimi şi cantitatea de alcool pe care o consuma pentru a-şi amorţi simţurile", potrivit unui interviu pentru radioul Beats 1.

Gaga, în vârstă de 34 de ani, şi-a exprimat admiraţia şi faţă de Ariana Grande, care, ca şi ea, a trecut prin multe tragedii de-al lungul vieţii. Atacul terorist din Manchester, Marea Britanie, din mai 2017 a avut loc în timpul unui concert de-al Arianei Grande.

"Femeia asta a trecut prin nişte momente cu adevărat grele. Iar capacitatea ei de a merge mai departe." este uimitoare, a declarat Gaga. 

Starul, care se luptă de mulţi ani cu depresia, i-a mai sfătuit pe cei din jur să uite de constrângeri şi să fie ei înşişi.

Lady Gaga pregăteşte o antologie de povestiri despre bunătate, ”Channel Kindness”. Potrivit prezentării oficiale, ”poveştile din «Canalul bunătate» privesc un tânăr scriitor care descoperă puterea iubirii de sine după ce e hărţuit la şcoală, o persoană care declanşează o mişcare pentru anularea reflexului de stigmatizare asociat afecţiunilor mintale şi încă un om care a creat spaţii sigure pentru tinerii din comunitatea LGBTQ”. Volumul va fi publicat prin fundaţia artistei, Born This Way, şi va fi lansată pe 22 septembrie. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici