Cântăreaţa Sia a făcut dezvăluiri rare despre viaţa ei intimă. "Pun pariu că pauza mea e mai mare”

  • Cântăreaţa Sia spune că nu a mai avut activitate sexuală de patru ani.
  • Artista australiană este de obicei foarte reţinută cu informaţiile despre viaţa personală.
  • În urmă cu câteva zile, Sia a făcut public faptul că a adoptat doi tineri de 18 ani, anul trecut.
1436 afișări
Imaginea articolului Cântăreaţa Sia a făcut dezvăluiri rare despre viaţa ei intimă. "Pun pariu că pauza mea e mai mare”

Cântăreaţa Sia spune că nu a mai avut activitate sexuală de patru ani

Cântăreaţa Sia a mărturisit în timpul unui show TV că nu a mai făcut sex de patru ani.

Confesiunea a venit după ce Jackie ‘O’ Henderson, una dintre gazdele emisiunii de radio "The Kyle and Jackie O Show", a declarat că nu a mai făcut sex de doi ani, potrivit calgaryherald.com.

"Pun pariu că pauza mea e mai lungă decât a ta", i-a spus realizatoarea TV cântăreţei, care a uimit audienţa cu răspunsul ei: "Ah... patru!".

"Oh, Dumnezeule, nu mă simt atât de prost", a glumit Jackie. "Mulţumesc, Sia!".

Cealaltă gazdă a emisiunii, Kyle Sandilands, a întrebat "Ce e în neregulă cu voi, fetelor?". "Trebuie să ai grijă", a spus Jackie, completată de Sia: "la vârsta asta".

Mărturisirea a fost făcută la câteva zile după ce Sia a făcut public faptul că a adoptat în secret doi tineri de 18 ani, orfani, anul trecut.

Cântăreaţa nominalizată la Grammy, de obicei foarte reţinută în ceea ce priveşte viaţa sa personală, nu a oferit alte detalii despre noii membri ai familiei sale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici