Lady Gaga cântă topless la pian - VIDEO

Lady Gaga apare cântând la pian topless, într-un videoclip în care promovează premiile MTV Video Music Awards ce vor avea loc week-end-ul viitor.

1680 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga cântă topless la pian - VIDEO

Lady Gaga cântă topless la pian

Cântăreaţa în vârstă de 25 de ani apare cântând o versiune jazz a celei mai recente melodii ale sale, "You and I", la pian, iar la un moment dat îşi dă jos sutienul, rămânând topless, scrie dailymail.co.uk.

Îmbrăcată cu o pereche de pantaloni negri, Gaga continuă să cânte, cu spatele acoperit de părul blond lung.

La sfârşitul videoclipului alb-negru, vedeta se întoarce cu faţa către cameră, acoperindu-şi sânii cu o foaie pe care este imprimată o partitură.

Lady Gaga va cânta în deschiderea ceremoniei premiilor MTV Video Music Awards ce vor avea loc pe 28 august la Nokia Theatre din Los Angeles. Gaga este nominalizată la patru categorii.

Lady Gaga a fost marea câştigătoare a galei de anul trecut, unde a fost recompensată cu opt trofee, inclusiv cel la categoria "videoclipul anului", pentru piesa "Bad Romance". Însă, la ediţia de anul acesta, ea a primit doar trei nominalizări, pentru piesa "Born This Way" (cel mai bun videoclip al unei cântăreţe) şi pentru piesa "Judas" (regie artistică şi coregrafie).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici