Lady Gaga,concert emoţionant într-un centru pentru tinerii LGBTQ respinşi de familii şi fără adăpost - VIDEO

Lady Gaga şi Madonna au făcut o vizită la Ali Forney Center din Brooklyn, New York, pentru tinerii LGBTQ, care au fost respinşi de familii şi nu au adăpost, informează contactmusic.com.

681 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga,concert emoţionant într-un centru pentru tinerii LGBTQ respinşi de familii şi fără adăpost - VIDEO

Lady Gaga,concert emoţionant într-un centru pentru tinerii LGBTQ respinşi de familii şi fără adăpost

Lady Gaga, faimoasă pentru activismul său pentru drepturile comunităţii LGBTQ, a stat de vorbă cu zeci de tineri adunaţi la centru să o întâlnească. Mulţi dintre ei au fost respinşi de familiile lor, dar au găsit o comunitate primitoare în Ali Forney Center, după ce au rămas fără adăpost.

Gaga a cântat la centrul Ali Forney o versiune acustică a hit-ului "Million Reasons", de pe noul ei album "Joanne", la o chitară neagră, în timp ce era "cocoţată" pe vârful unui pian, îmbrăcată lejer, într-un tricou negru pe care era scris "Be Brave / Fii curajos!", pe partea din faţă şi "Kindness is / Bunătatea este ..." pe partea din spate. Cu câteva ore mai devreme, Gaga a vizitat un magazin Gap din Manhattan împreună cu mama ei, de unde a cumpărat zeci de piese de îmbrăcăminte pentru tinerii de la centru.

Iată înregistrarea cu Lady Gaga la centrul pentru tinerii LGBTQ:

 

Locuitorii din centru au fost vizitaţi înainte cu o zi şi de Madonna. Centrul este numit după un copil, Ali Forney, care a fugit de acasă la vârsta de 13 şi a fost ucis pe străzile din New York, la vârsta de 22 de ani.

Mai multe detalii, aici.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici