Lady Gaga designer! Cum arată gadget-urile al căror design a fost realizat de cântăreaţă

Cântăreaţa americană Lady Gaga, numită la începutul anului trecut director de creaţie al grupului Polaroid, a realizat designul unei imprimante portabile - GL10 Instant Mobile Printer - ce a fost produsă de această companie.

610 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga designer! Cum arată gadget-urile al căror design a fost realizat de cântăreaţă

Lady Gaga designer! Cum arată gadget-urile al căror design a fost realizat de cântăreaţă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Dispozitivul GL10 Instant Mobile Printer, pus în vânzare la sfârşitul acestei săptămâni, costă 190 de dolari.

GL10 Instant Mobile Printer este un dispozitiv Bluetooth portabil ce permite printarea fotografiilor imediat ce acestea sunt realizate cu telefonul mobil.

Compania Polaroid a lansat cu ocazia ediţiei din ianuarie 2011 a târgului Consumer Electronics Show (CES) noua gamă de gadget-uri, Grey Label, al căror design a fost realizat chiar de Lady Gaga, informează site-ul revistei New Musical Express.

La acest târg internaţional de produse electronice din Las Vegas, cântăreaţa a prezentat primele trei produse din această gamă: GL10 Instant Mobile Printer, GL30 Instant Digital Camera şi GL20 Camera Glasses.

Atât GL10 Instant Mobile Printer, cât şi GL30 Instant Digital Camera folosesc tehnologia ZINK, care nu utilizează tuş şi cartuşe refolosibile, ci imprimă imaginile dorite încălzind cristalele colorate din hârtia fotografică.

Polaroid s-a confruntat cu probleme grave financiare în anii '90 şi nu şi-a revenit niciodată.

În 2001, compania a dat faliment, iar patru ani mai târziu a fost achiziţionată de Petters Group Worldwide, în cadrul unei tranzacţii în valoare de 425 de milioane de dolari. În decembrie 2008, compania s-a plasat din nou sub protecţia legii falimentului. În aprilie 2009, fondurile de investiţii Consumer Capital şi Gordon Brothers au cumpărat brandul Polaroid, care acum este înregistrat ca marcă a companiei PLR IP.

Lady Gaga are 25 de ani şi este câştigătoare a cinci premii Grammy. Ea este considerată una dintre cele mai interesante şi originale artiste din noul val şi se bucură de un imens succes comercial. Lady Gaga a devenit celebră graţie unor hituri precum "Bad Romance" şi "Poker Face" şi a încântat publicul cu ocazia unor apariţii live ieşite din comun, purtând întotdeauna costume şocante sau dând foc pianului la care cânta în timpul galei American Music Awards 2009. Recent, Lady Gaga a devenit oficial primul artist din lume ale cărui videoclipuri au depăşit un miliard de vizualizări pe site-ul YouTube, iar revista Billboard a desemnat-o "artista anului" pe 2010. Totodată, albumul "The Fame Monster" al cântăreţei Lady Gaga este cel mai bine vândut material discografic al anului 2010, cu 5,8 milioane de copii cumpărate la nivel mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici