Lady Gaga este păzită de gărzile de corp când doarme, de frica fanilor

Lady Gaga şi-a pus gărzile de corp să o păzească non-stop, chiar şi atunci când doarme, de frică să nu fie ucisă de un fan nebun, potrivit contactmusic.com.

90 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga este păzită de gărzile de corp când doarme, de frica fanilor

Lady Gaga este păzită de gărzile de corp când doarme, de frica fanilor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreaţa a declarat că este terifiată din cauza gândului că va fi ucisă de un fan nebun, în acelaşi mod în care a fost omorât legendarul John Lennon - care a fost împuşcat mortal la câţiva paşi distanţă de apartamentul său, în 1980 -, şi de aceea doreşte să fie păzită tot timpul. Astfel, ea şi-a mutat o parte din personal în apartamentul ei din New York.

O sursă a spus că Lady Gaga a primit e-mail-uri ciudate de la fani: o parte dintre fanii săi sunt complet obsedaţi, fac afirmaţii ciudate, de exemplu, că nu vor fi fericiţi până nu mor împreună cu ea.

"Îşi face griji că ar putea să moară în acelaşi mod ca John Lennon. Are gânduri oribile potrivit cărora ei ar putea plănui să o ucidă. Echipa de securitate este tot timpul în preajma ei. Se bazează din ce în ce mai tare pe ei şi nu merge nicăieri singură. Bodyguard-ul ei stă cu ea în cameră atunci când doarme", a declarat sursa.

Pe de altă parte, prietenul cântăreţei, Luc Carl, nu este foarte încântat de prezenţa constantă a gărzilor de corp.

Sursa citată a declarat reprezentanţilor revistei că Luc a cam început să se sature să fie înconjurat de gărzi de corp. Atunci când îşi petrec timpul împreună la cântăreaţă acasă, prezenţa gărzilor de corp îi strică dispoziţia, însă acceptă situaţia pentru că ea se simte mai în siguranţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici