Lady Gaga, în costum de sirenă, murdărită cu petrol, pe coperta celei mai mari reviste din lume

Lady Gaga va apărea pe coperta celei mai mari reviste din lume, care va avea 2,13 metri înălţime şi o lăţime de 1,52 metri.

788 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga, în costum de sirenă, murdărită cu petrol, pe coperta celei mai mari reviste din lume

Lady Gaga, pe coperta celei mai mari reviste din lume (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Revista Visionaire va lansa o ediţie numită Larger than Life, cu aceste dimensiuni impresionante, informează contactmusic.com. Lady Gaga va apărea pe ambele coperte alte revistei, ce va fi comercializată în două variante. Varianta standard a ediţiei speciale va costa 375 de dolari, iar ediţia de lux va costa 1.500 de dolari.

Potrivit reprezentanţilor Visionaire, ediţia specială Larger than Life a fost deja certificată de Guiness World Records ca fiind cea mai mare revistă care a fost vreodată tipărită în lume.

Lady Gaga va poza în costum de sirenă, murdărită cu petrol.

Deşi revista este cea mai mare din lume, nu este şi cea mai scumpă. Nomenus Quarterly, o revistă de fotografie, este considerată a fi cea mai scumpă revistă din lume, având un preţ de 6.500 de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici