Lady Gaga, în lenjerie intimă la -7 grade - FOTO

Lady Gaga nu renunţă la stilul de îmbrăcăminte care a făcut-o celebră nici atunci când merge la cumpărături, scrie dailymail.co.uk.

531 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga, în lenjerie intimă la -7 grade - FOTO

Lady Gaga, în lenjerie intimă la -7 grade

Vedeta în vârstă de 24 de ani a apărut la o sesiune de cumpărături în Paris îmbrăcată doar în lenjerie intimă şi ciorapi plasă, la care a asortat o geacă neagră scurtă, în condiţiile în care în Paris erau -7 grade Celsius.

Starul a accesorizat look-ul său cu un colier de piele la baza gâtului şi o pereche de ochelari de soare, iar în picioare a purtat o pereche de cizme negre cu toc înalt.

De asemenea, Gaga a purtat la o cină în Paris o ţinută care îi arăta pieptul aproape gol, asortată cu ochelari de soare creaţie proprie şi o poşetă de seară vintage. Vedeta a fost încălţată cu o pereche de pantofi fără călcâi, aşa cum poartă în ultimul timp.

Starul nu a fost eloc mulţumit de faptul că a trebuit să îşi anuleze concertul din capitala Franţei din cauza furtunilor de zăpadă care au afectat ţara şi aproape tot continentul european.

Lady Gaga are 24 de ani şi este câştigătoare a două premii Grammy. Ea este considerată una dintre cele mai interesante şi originale artiste din noul val şi se bucură de un imens succes comercial. Artista a devenit celebră graţie unor hituri precum "Bad Romance" şi "Poker Face" şi a încântat publicul cu ocazia unor apariţii live ieşite din comun, purtând întotdeauna costume şocante sau dând foc pianului la care cânta în timpul galei American Music Awards 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici