Lady Gaga, în sutien pe străzile din New York - FOTO

Lady Gaga, câştigătoare Grammy-urilor din acest an, a purtat din nou o ţinută cel puţin ciudată în timp ce se îndrepta spre studioul de înregistrări din New York, informează dailymail.co.uk.

238 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga, în sutien pe străzile din New York - FOTO

Lady Gaga, în sutien pe străzile din New York

Cântăreaţa a fost fotografiată în New York purtând o pereche de dresuri tăiate pe partea din spate a piciorului, cizme înalte şi un sutien negru, pe care l-a acoperit doar cu o geacă descheiată ce i-a lăsat la vedere abdomenul.

Însă pentru Lady Gaga asemenea ţinute sunt normale. La gala Premiilor Grammy artista şi-a făcut apariţia într-un ou uriaş ce a fost transportat pe scenă, unde cântăreaţa americană a interpretat noul ei single, intitulat "Born This Way".

"Am stat în acel ou 72 de ore. A fost o experienţă foarte creativă, am avut timp să mă gândesc la semnificaţia melodiei «Born this Way» şi să mă pregătesc pentru spectacol. Am vrut neapărat să mă nasc pe scenă", a declarat Gaga pentru emisiunea radio realizată de Ryan Seacrest.

Lady Gaga a câştigat în acest an premiile Grammy pentru Cea mai bună interpretă pop: "Bad Romance", Cel mai bun album pop: "The Fame Monster".

Lady Gaga a devenit celebră graţie unor hituri precum "Bad Romance" şi "Poker Face" şi a încântat publicul cu ocazia unor apariţii live ieşite din comun, purtând întotdeauna costume şocante sau dând foc pianului la care cânta în timpul galei American Music Awards 2009.

Recent, Lady Gaga a devenit oficial primul artist din lume ale cărui videoclipuri au depăşit un miliard de vizualizări pe site-ul YouTube, iar revista Billboard a desemnat-o "artista anului" pe 2010.

Totodată, albumul "The Fame Monster" al cântăreţei Lady Gaga este cel mai bine vândut material discografic al anului 2010, cu 5,8 milioane de copii cumpărate la nivel mondial.

Go4it.ro transmite LIVE de la World Mobile Congress. Zeci de telefoane se lansează acum! Citeşte noutăţile la cald.



Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici