Lady Gaga şi-a arătat celulita! Vezi aici cum arată de fapt vedeta - FOTO

Lady Gaga a crezut, probabil, că prin vestimentaţia ieşită din comun poate distrage atenţia de la aspectul său fizic, însă o ţinută sumară a arătat că are celulită, scrie dailymail.co.uk.

817 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga şi-a arătat celulita! Vezi aici cum arată de fapt vedeta - FOTO

Lady Gaga şi-a arătat celulita! Vezi aici cum arată de fapt vedeta (Imagine: dailymail.co.uk)

Fotografii au surprins-o pe cântăreaţă în timp ce se îndrepta către sala de gimnastică a lui Tracy Anderson, faimos pentru clientele celebre pe care reuşeşte să le menţină în formă, precum Madonna sau Gwyneth Paltrow.

Totuşi, vedeta de 24 de ani nu este singura surprinsă în astfel de ipostaze. Pamela Anderson, Jennifer Lopez, Britney Spears, Mischa Barton, Heidi Montag şi Nicole Kidman au fost şi ele fotografiate arătându-şi celulita.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici