LaLa Band cântă luni împotriva drogurilor, în "Pariu cu viaţa"

LaLa Band cântă împotriva drogurilor în episodul de luni al serialului "Pariu cu viaţa", informează un comunicat al postului Pro TV remis MEDIAFAX.

3049 afișări
Imaginea articolului LaLa Band cântă luni împotriva drogurilor, în "Pariu cu viaţa"

LaLa Band cântă împotriva drogurilor, în "Pariu cu viaţa", luni (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Episodul de luni va putea fi văzut de la ora 20.30 pe Pro TV şi în avans pe voyo.ro de la ora 10.00. În acelaşi episod, Liviu Teodorescu este cel mai nou elev al Colegiului de Arte.

Piesa "Antidrog" a fost cumpusă de Ionuţ Adrian Radu, cel care se ocupă de muzica formaţiei LaLa Band, şi are un mesaj foarte puternic.

Filmările pentru acest moment muzical şi deopotrivă educativ au avut loc într-o staţie de metrou din Bucureşti, unde oameni obişnuiţi au asistat curioşi la desfăşurarea acestora.

Problemele pe care le întâmpină în serial unul dintre elevi îi mobilizează pe adolescenţii din LaLa Band să ia iniţiativa: "Prin acest cântec vrem să transmitem un mesaj foarte simplu - «Nu te mai droga, ai grijă de viaţa ta!»", spune Alina Eremia.

"Vă puteţi schimba viaţa dacă asta vă doriţi doar prin felul de a o trăi, nu trebuie neapărat să apelaţi la astfel de soluţii care vă vor distruge viaţa. Cred că unele dintre cauzele consmulului de droguri sunt curiozitatea, lipsa de comunicare şi anturajul. «Spuneţi nu drogurilor!»", declară Sore.

"Elevii află că unul dintre colegii lor utilizează substanţe stupefiante şi decid să facă ceva să-l ajute, lucru care îl determină pe Andrei să scrie un cântec, gândindu-se că astfel îi ajută şi pe alţi tineri care au aceste probleme să scape de ele", spune Dorian Popa. "Dacă intri într-un anturaj mai dubios este posbil să se întâmple aşa ceva. Te afunzi în probleme şi viaţa ta începe să decadă foarte mult. Cred că nu au o familie care să îi orienteze pe drumul cel bun", adaugă Alexia Talavutis.

Tot în episodul de luni, Raluca (Adela Popescu) îl prezintă elevilor din Colegiul de Arte pe noul lor coleg, Liviu de la "Vocea României", despre care tinerii din LaLa Band au numai cuvinte de laudă:

"Pe Liviu îl ştiu de foarte mult timp, suntem prieteni vechi. S-a integrat foarte bine, şi-a luat rolul ca atare, suntem încântaţi să-l avem alături, mai ales că este o voce foarte bună", spune Alina Eremia.

"Liviu este un băiat de nota 20, ne înţelegem foarte bine şi s-a intregrat mai repede decât ne aşteptam", adaugă Dorian Popa. De pe scena show-ului "Vocea României" la platourile de filmare de la serialul "Pariu cu viaţa" nu a fost decât un pas:

"Am fost foarte încântat având în vedere că a fost imediat după ce s-a terminat concursul. Personajul meu vine cu o superioritate care nu este a lui, dar îşi va da seama că nu aşa se câştigă respectul celorlalţi", declară Liviu Teodorescu.

Alte secvenţe muzicale impresionante din episodul de luni sunt interpretate de Rafael, cu "My Way", şi Andrei, cu "Everybody Hurts".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici