Lansare de gală pentru "Aniela", la CinemaPRO şi Acasă

"Aniela", primul serial de epocă românesc, o producţie a companiei Promance, va fi lansat, simultan, pe postul de televiziune Acasă şi la CinemaPRO din Capitală, pe 14 septembrie, de la ora 20.30.

147 afișări
Imaginea articolului Lansare de gală pentru "Aniela", la CinemaPRO şi Acasă

Lansare de gală pentru "Aniela", pe 14 septembrie, la CinemaPRO şi Acasă (Imagine: Acasa Tv)

Cu o oră înainte de debutul serialului, telespectatorii vor afla, din transmisiunile speciale ale "Ştirilor Pro TV" şi "Poveştirilor adevărate", ultimele comentarii, emoţiile actorilor, dar şi părerile acestora înainte de difuzarea primului episod.

Serialul va avea o lansare de gală, la CinemaPRO din Capitală.

Primul episod al telenovelei "Aniela" va fi difuzat Acasă, pe 14 septembrie, de la ora 20.30. Simultan, în sala de spectacole de la CinemaPRO, întreaga echipă a primului serial de epocă românesc, invitaţii acestora şi fanii vor trăi, timp de două ore, emoţiile primei vizionări.

Fanii au şansa de a petrece o seară de vis alături de vedetele pe care le îndrăgesc. Tot ceea ce trebuie să facă este să intre, începând din 4 şi până pe 10 septembrie, pe site-ul www.acasatv.ro şi să participe la concursul care le aduce drept premiu o invitaţie la seara marii premiere, când, la CinemaPRO, vor viziona, alături de vedetele preferate, primul episod din "Aniela".

După acest eveniment, Cabral şi Mircea Solcanu vor fi alături de actorii din "Aniela", într-o ediţie specială a "Poveştirilor de noapte", pentru a afla cum au trăit marea premieră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici