Lanvin a ales pentru campania publicitară de toamnă un manechin de 82 de ani

O femeie din New York, în vârstă de 82 de ani, este imaginea campaniei publicitare pentru colecţia de toamnă a casei de modă franceze Lanvin.

526 afișări
Imaginea articolului Lanvin a ales pentru campania publicitară de toamnă un manechin de 82 de ani

Lanvin a ales pentru campania publicitară de toamnă un manechin de 82 de ani (Imagine: Lanvin)

În imaginile campaniei, venerabila doamnă Jacquie "Tajah" Murdock arată ca un manechin care a pozat toată viaţa, dar în realitate acesta este primul ei experiment major de acest tip, informează Daily Mail.

Însă campania Lanvin este un vis devenit realitate pentru această femeie, de origine jamaicană, care are zece nepoţi.

Noua campanie a casei Lanvin include personaje din toate tranşele de vârstă, inclusiv newyorkeza de 82 de ani.

Designerul casei Lanvin, Alber Elbaz, a ales pentru această campanie un grup de modele din viaţa "reală", printre acestea numărându-se un chelner necunoscut, un pălărier şi un imigrant american.

Însă cea care a stârnit cea mai multă vâlvă a fost Murdock, care apare îmbrăcată într-o rochie verde pădure foarte strâmtă, cercei mari şi un şal din blană.

Murdock şi-a dorit de tânără să fie manechin sau dansatoare - "voiam să fiu o nouă Josephine Baker", spune aceasta -, însă în acea perioadă nu existau prea multe oportunităţi pentru oamenii de culoare.

După ce şi-a dat seama că nu poate obţine o slujbă ca manechin, Murdock s-a angajat ca dansatoare la celebrul Apollo Theatre din Harlem, New York.

Ea şi-a continuat şi studiile, având chiar un master la prestigioasa New York University. Şi a fost mereu pasionată de modă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici